H-hetki alkaa lähestymään. Tämän viikon loppupuolella olisi pentujen aika syntyä. Hyvin huomaa Nanastakin, että synnytys alkaa lähestymään. Maito on jo laskeutunut nisiin ja tytön ilmekin muuttunut. Ilmeisesti alkaa olla jo aika tuskaista. Pahoinvointikin on vain pahentunut. Nyt jo muutaman kerran pulautellut. Sääliksi käy pientä äitiä.

Huomenna olisi tarkoitus mennä vielä kerran Kouvolan Univet eläinlääkäriasemalle ottamaan röntgen kuva ja näin ollen varmistamaan pentumäärä. UÄ:ssä kun näkyi kaksi selvää pentua ja kolmas epävarma. Itse veikkaan kyllä kahta, koska Nana viime vuonna odottaessaan kolmea pentua painoi viikolla seitsemän 7,7kg ja nyt Nana painoi viime viikolla 7,4kg. Myös maha tuntuu symmetriseltä.

Eilen kun illalla lähdin Mimin kanssa 40min lenkille, niin Nana meni pihalle isännän kanssa. Eikä suostunut menemään sisälle, ei edes ovelle päin ennen kuin me Mimin kanssa tulimme lenkiltä.

Tänään alkoi minulla sitten viikon talviloma, jonka jälkeen jatkan vielä pari viikkoa vapaalla Nanan ja vauvojen kanssa. Ja tänään iskikin sitten se hurja jännitys. Tuli viime vuoden muistot mieleen ja alkoi hieman jopa pelottaa. Toivon hartaasti, että kaikki menee tällä kertaa oppikirjamaisesti ja että pennut syntyvät terveinä!

IMG_6336.jpg
Nana nauttii kevät auringosta. Kuva otettu viime viikolla.

IMG_6351.jpg
Ja Mimi 1v parhaan ystävänsä Emman 4v kanssa. Kuin paita ja peppu :)