Alku viikko mennyt ennallaan, mutta nyt parina viime päivänä on tapahtunut muutoksia!
Nana joka aina ennen on tosiaan pomppinu kuin super pallo ruokaa laitettaessa kuppeihin, taas vain rauhallisesti katselee kunnes saa kupin nenän eteen. Ja nyt myös syö hitaasti! Aamulla katselin kun tytöt söi ruokiaan, niin Mimi oli syönyt kuppinsa jo tyhjäksi, kun Nana vasta oli syönyt annoksestaan raejuuston! :D

Eilen kun käytiin suosikki lenkkimme jossa normaalisti kestää 40min, niin eilen olikin muutos, kesti tunnin! Nana vain laahustaa perässä ja haistelee paljon, myös merkkailee jonkin verran.

Normaalisti kun meillä koirat nukkuvat siellä missä isäntäväkikin, niin nyt iltaisin Nana onkin päättänyt mennä omaan petiinsä lattialle. Vasta yöllä alkaa kuulua raapimis ääniä, kun Nana yrittää päästä sänkyyn.
Tosiaan Nanan yrittää hypätä, mutta ei enää pääsekkään hyppäämään. Sama juttu autoon menemisessä! Normaalisti Nana hyppää auton takapenkille ennen kuin kerkee kissaa sanoa, mutta nyt tällä viikolla tyttö onkin noussut vain autoa vasten seisomaan ja jäänyt odottamaan että "nosta mamma minut autoon" :)

Eli positiivisia merkkejä tullut! :)

Ensiviikolla sitten ultra! ;)