Jos näin vähän harventaisi kirjoitus kertoja :) Alkaa tyttö olla jo niin iso :)
Kahdeksan viikkoa tulee keskiviikkona täyteen. Madotuksen aika jälleen :) Edellisellä madotus kerralla laitettiin jo suht reippaasti hanttiin, saa nähdä monta sormea jää keskiviikon jälkeen. Tuolloin on myös Mimille varattu sirutus aika :)


Hienosti on alkanut penturuoka maistumaan, Nana kun ei enää ole halunnut imettää Mimiä moneen viikkoon ja nyt tyttö pärjääkin jo ilman maitoa :) Tuntuu kuin Mimi olisi jo nyt isompi kuin mitä Nana oli tullessaan minulle. Painoa ei ole enää moneen viikkoon pystynyt ottaamaan, koska A) Mimi karkaa vaa'asta ja B) ei ole tarpeeksi isoa kuppia, mihin Mimin istuttaisi punnituksen ajaksi. Ja hienostihan tuo on kasvanut punnitsemisesta huolimatta! :)

Nana alkaa olla jo hiljalleen burn outin partaalla :D Onhan tuo Mimi kovin vilkas ja koko ajan pahojaan tekemässä.... Koita tässä mitään blogia kirjoittaa, kun koko ajan saat olla työntämässä Mimiä pois näppäimiltä tai ottamassa pois pahojaan tekemästä. Pihallakin mokoma painattaa jo hirmuista vauhtia, perässä ei meinaa pysyä :)IMG_4628-normal.jpgIMG_4629-normal.jpg
Näissä kuvissa ensimmäisiä kertoja ulkona

Todella nätisti tuo jo yönsä nukkuu, mitä nyt pari kertaa herää riehumaan. Tosin tuo klo 4 herääminen Mimin riehumiseen ei tunnu itsestäkään kivalta. Saatikka Nanasta :D Sängyn olen onneksi älynnyt jo laittaa takaisin jaloilleen, muutenhan tuo huligaani herättäisi puremalla :D Myös Nana hakee sängystä turvapaikkaa. Alku yön saa minun puolesta nukkuakin sängyssä, koska Mimi nukkuu kuin porsas lattialla pedissään. Mutta kun neiti lattialla alkaa heräilemään, saa Nana tuolloin liittyä lapsensa seuraan.

Kovasti Mimi osoittaa huomiotaan Viivi-tädille. Viivin ei tarvitse kuin vilkasta pahalla silmällä ja jo Mimi matelee kuin mikäkin mato Viivin edessä :DIMG_4618-normal.jpg Bokseri Emmasta on kehkeytynyt loistava painikaveri :) On se jännä miten Emma ymmärtää Mimin olevan vauva (Emma kun ei ole penaalin terävin kynä) :)

Tänää kävin tyttöjen kanssa ajelulla, Mimille tuo oli ensimmäinen kerta syntymän jälkeen :) Huonostihan siinä kävi, reppanalla tuli paha olo :( Toivon mukaan oli vain eka kerran jännitystä. Kuitenkin sinne keski-suomeen olen suunnitellut meneväni tytöt mukanani. Positiivista on, kuinka kiltisti Mimi kuljetuskoppaan meni :) Saman tien alkoi siellä touhottamaan, kokeilin laittaa myös Nanan sinne seuraksi, mutta voi Nana parka. Mimi yritti äitiä kurmottaa ihan tosissaa, joten Nana päätyi omalle penkille turvavöihin. Näytti kyllä olevan ihan tyytyväinen tuohon ratkaisuun :)

Muutamia kivoja kuvia Mimistä :)IMG_4622-normal.jpg
Mimi sai Nanan kasvattajalta tuliaisiksi sammakko-lelun, sammakko ristittiin välittömästi Juhaksi :D
IMG_4624-normal.jpg
Äidin korujen seassa on mukava melskata :)
IMG_4635-normal.jpg
"Moi"
IMG_4646-normal.jpg
Kumpi voitti kumman?